Westfield Mall of the Netherlands kiest voor HFC

Integraal facilitair dienstverlener HFC is vanaf 18 maart 2021 de nieuwe partner voor hospitality services van het nieuw te openen Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, dat met 117.000 vierkante meter aan vloeroppervlakte het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland is.

Westfield Mall of the Netherlands biedt 280 winkels, restaurants en recreatiebestemmingen waaronder een bioscoop. Er is 630 miljoen euro in geïnvesteerd. Het nieuwe winkelcentrum is eigendom van Unibail-Rodamco-Westfield dat winkelcentra, shops op luchthavens, kantoorgebouwen en congres- en expositiecentra over de hele wereld exploiteert.

“Westfield Mall of the Netherlands wil de beste in zijn klasse zijn en we willen deel uitmaken van de toekomst van de retail sector. Dit doen we door een innovatieve en gastvrije nieuwe ruimte te creëren, een plek waar mensen tijd willen doorbrengen, samenkomen en verbinden. Daar horen partners bij die aansluiten bij ons hoge serviceniveau. In HFC zien wij zo’n partner vanwege hun trackrecord in hospitality services in de internationale hotellerie”, aldus Monique van Geemert, Shopping Centre Manager Mall of the Netherlands.

Vanessa Versteegh, Operationeel Manager HFC: “Onze hospitality kracht gaan wij inzetten om ervoor te zorgen dat bezoekers zich een welkome gast voelen, zoals in een hotel. Met het bemannen van de verschillende balies krijgen we een belangrijke rol toebedeeld in de customer journey en het managen van de totale beleving van Mall of the Netherlands. We zijn dan ook erg trots deze prachtige klant en haar bezoekers te mogen gaan bedienen”.

Over HFC
HFC is een onafhankelijke IFM-dienstverlener en is sinds 2008 actief op de internationale hotelmarkt. Het bedrijf werkt in West-Europa en de Verenigde Staten voor klanten als citizenM, Clink, Marlin hotels, Yotel en KLM Crownlounge. HFC  biedt een totaalpakket van facilitaire diensten, gebaseerd op het begrip ‘pay per use’. HFC richt zich op het managen van de gastervaring met als doel de winst, merkwaarde en waarde van het vastgoed te verhogen. Naast klanten in de hotelmarkt is HFC actief in de vastgoedmarkt waaronder kantoren en winkelcentra, waar de behoefte aan een benadering van eindgebruikers zoals die van een gast in een hotel sterk is toegenomen.

——————————————————————————————————-

Meer informatie
Vanessa Versteegh, Operationeel Manager
E. vanessa.versteegh@hfcintegrated.com
T. +31 (0) 6 24 74 06 21
W. www.hotelfacilityconcepts.com