Foto: John Rombout (L) en Stijn von der Fuhr (R)

T-MOBILE KIEST VOOR HFC ALS HOSPITALITY PARTNER  

T-Mobile Nederland, een internationaal gevestigde naam op het gebied van telecommunicatie en één van de grootste telecombedrijven van Nederland, heeft na een aanbestedingstraject gekozen om alle hospitality dienstverlening te beleggen bij Hotel Facility Concepts (HFC). De facilitaire dienstverlener met haar hoofdkantoor in Amsterdam is hiermee sinds 1 oktober 2022 verantwoordelijk voor zowel de locatie Diemen als het hoofdkantoor in Den Haag.  

HFC heeft aangetoond de flexibele samenwerkingspartner te zijn waarmee T-Mobile de komende jaren een professionaliseringslag kan maken. T-Mobile heeft de markt gevraagd naar vernieuwende innovatieve hospitality oplossingen en dat blijkt goed te passen bij HFC. Na een zorgvuldig voorbereidingstrajecttraject is HFC nu verantwoordelijk voor de implementatie van een volledig hotelmatig concept voor haar kantoren. HFC benadert iedere medewerker als gast en zorgt ervoor dat de locaties een plek worden waar mensen graag komen en zijn. Dit klinkt eenvoudig, maar het vraagt een andere mindset en skills. Zo trainen wij de hospitality ambassadors in de kernwaarden van T-Mobile. Om die vertaalslag te maken én vervolgens in de praktijk te brengen, daar staat HFC voor. Dat is wat wij al meer dan tien jaar doen in hotels over de hele wereld. Daarnaast zorgen wij voor een uniformiteit van de guest journey op beide locaties. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn de hospitality-beleving van de facilitaire organisatie en de structurele aandacht voor duurzaam ondernemen.  

John Rombout, Facility Manager bij T-Mobile Nederland: “Het is onze ambitie om iedereen toegang te geven tot het beste netwerk van Nederland. De mensen van HFC zorgen ervoor dat onze medewerkers en gasten zich nog meer welkom én thuis voelen bij T-Mobile. Wij zijn dan ook blij met HFC als onze nieuwe samenwerkingspartner.”  

Stijn von der Fuhr, Commercieel Manager bij HFC over de nieuwe samenwerking: “T-Mobile Nederland is opgebouwd met merken als T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel. Alle vier de merken hebben één ding gemeen: het zijn net als HFC challengers die niet bang zijn om grenzen te verleggen. Ze durven risico’s te nemen, experimenteren en dagen elkaar uit. Wij brengen meer dan tien jaar internationale ervaring in de hotel industrie over naar beide T-Mobile locaties en zorgen ervoor dat iedere medewerker en gast van T-Mobile zich “unlimited” thuis en welkom voelt!”  

Over HFC 

HFC is een internationale strategische partner in facility management en zorgt voor integrale facilitaire dienstverlening. HFC is actief in hotels, kantoren en commercieel vastgoed in zeven Europese landen en de Verenigde Staten. De internationale hospitality ervaring en kennis van HFC op het gebied van geïntegreerd facility management stelt HFC in staat positieve impact te creëren op opdrachtgevers, gastbeoordelingen en financiële inzichten. HFC bevordert de professionalisering van de facilitaire dienstverlening. Hierdoor profiteren opdrachtgevers in facility management en finance & risk. Dit leidt tot de gewenste en hoge gasttevredenheid tegen een vaste en voorspelbare prijs op basis van pay-per-use.  

Lees meer over onze ervaringen in kantooromgevingen of commercieel vastgoed. Ben je nieuwsgiering geworden wat HFC als IFM of hospitality partner voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Commercieel Manager Stijn von der Fuhr via stijn.vd.fuhr@hfcintegrated.com of via +316 83 87 73 75.