De eerste paar maanden van dit jaar zijn voorbijgevlogen. Het is heerlijk om te merken dat HFC IFM steeds meer bekendheid krijgt in de markt en er ook behoefte is aan ons nieuwe geluid. Wij brengen de hotelervaring naar de vastgoed- en kantorenmarkt en zorgen dat alles om de gast draait!  

Vanessa Versteegh (Business Manager): “Zeker nu alles weer open is, we weer met z’n allen naar kantoor gaan en bezoek ontvangen is dit belangrijker dan ooit. Het thuis werken is (gelukkig) bijna overal ingeburgerd en zorgt ervoor dat “het naar kantoor komen” wel de moeite waard moet zijn. Juist daar maken wij het verschil met een warm welkom, een heerlijke kop koffie of thee en een inspirerende en stimulerende werkomgeving. En niet alleen in de kantorenmarkt, ook de leisure markt heeft ons nu definitief gevonden.”

Teamspirit
“Naast de Westfield Mall of the Netherlands verzorgt HFC IFM sinds februari ook de hospitality dienstverlening bij Stadshart Amstelveen. Een toplocatie waar we met een enthousiast team met veel plezier aan het werk zijn. Naast deze mooie geluiden hebben wij uiteraard in de eerste paar maanden van het jaar ook last gehad van corona en de vele ziekmeldingen. Vanaf hier wil ik dan ook graag een groot compliment uitdelen naar al onze hospitality professionals. Door extra te werken en voor elkaar in te vallen hebben zij ervoor gezorgd dat de business bleef draaien. Fijn om te zien dat dit de teamspirit is binnen onze organisatie.”

Gastvrijheid zoals we gewend zijn
“Met veel enthousiasme kijk ik dan ook uit naar de komende periode waar we van start gaan met onze nieuwe partner Colliers. Om partner te zijn voor het beheer van soft services en hospitality van zo’n mooie organisatie maakt mij trots. Samen met Stijn von der Fuhr (Commercial Manager) zijn we de eerste stappen aan het zetten om van start te gaan op meerdere locaties waaronder kantoren en zorghotels. In juni start ons eerste project, Sibelius in Oss. En ook hier draait het allemaal om de gastbeleving. Kantoren, zorg en de vastgoedwereld kennis laten maken met de flexibiliteit en gastvrijheid zoals we gewend zijn in de hotelwereld. Een mooie opdracht waar we de komende periode met veel plezier mee aan de slag gaan. En nu ook de zon weer gaat schijnen staat niets ons in de weg om er ook de komende maanden weer net zo’n succes van te maken als de start van dit jaar. Op naar een heerlijke zomer!”