CONGRATULATIONS! BEST NEW HOSPITALITY PROJECT: WESTFIELD MALL OF THE NETHERLANDS
*foto's van Joni Israeli

Sinds de opening in maart 2021 vorig jaar is HFC trotse hospitality partner voor de Westfield Mall of the Netherlands. Precies een jaar later is de Mall bekroond met de Entree Award in de categorie 'Best New Hospitality Project' van de Entree Awards 2021. De jury betiteld Westfield Mall of the Netherlands als groots, spectaculair en on-Nederlands, én imponeert met zijn architectuur. Een sfeervolle bestemming bomvol horeca, retail, entertainment, gastvrijheid en design.

SHOPPEN IS EEN BELEVING
Westfield Mall of the Netherlands krijgt het voor elkaar heel Nederland naar Leidschendam te laten komen. In het eerste jaar na de officiële opening trok de Mall ondanks de lockdowns 13 miljoen bezoekers. De ontvangst is voor bezoekers één van de belangrijkste contactmomenten in het winkelcentrum, waar de meest gastvrije en behulpzame medewerkers nodig zijn. De hospitality hosts van HFC maken het verschil. Bij de receptie en click & services balie heeft het team een gastgerichte proactieve houding en heten zij iedere bezoeker persoonlijk welkom. Dít is het shoppen van de toekomst. Shoppen waarin beleving hét sleutelwoord is en waarin de hele keten bijdraagt aan ‘een dagje uit’. Een winnaar met een wow-factor!

Shoppen waarin beleving hét sleutelwoord is en waarin de hele keten bijdraagt aan ‘een dagje uit’.

Shoppen waarin beleving hét sleutelwoord is en waarin de hele keten bijdraagt aan ‘een dagje uit’.

Een trots Westfield team. Gefeliciteerd met het behalen van jullie Award!

Een trots Westfield team. Gefeliciteerd met het behalen van jullie Award!

WINNAAR: WESTFIELD MALL OF THE NETHERLANDS
Het voormalige winkelcentrum Leidsenhage werd afgelopen vijftien jaar door Unibail- Rodamco-Westfield  volledig verbouwd en fors uitgebreid. Kosten: meer dan zeshonderd miljoen euro. Het resultaat? De gloednieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is groots en spectaculair en zit vol horeca, hospitality én design.

De internationale vastgoedontwikkelaar Unibail Rodamco verwacht twaalf tot vijftien miljoen bezoekers per jaar naar het complex te trekken. Aan het aanbod zal het in elk geval niet liggen: honderden winkels, waarvan veel vernieuwende flagshipstores, een Kinepolisbioscoop met elf zalen, tientallen restaurants, foodkiosken, een indoor versmarkt, Instagrammuseum, bowlingbanen en andere leisure-attracties moeten bezoekers een zogeheten ‘360 graden-experience’ geven.

Meer weten over onze hospitality partnerships of benieuwd naar wat HFC voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze Commercial Manager Stijn von der Fuhr via stijn.vd.fuhr@hfcintegrated.com