GEZOCHT | SERVICE COÖRDINATOR MET OOG VOOR DETAIL | FULLTIME | ARNHEM, OSS

Ben je een dienstverlener in hart en nieren? Beschik je over commercieel en financieel inzicht? En durf je beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de grootste internationale handelsondernemening in zuivelproducten in Arnhem en een zorghotel in Oss, zijn we per direct op zoek naar iemand verantwoordelijk is voor het verzorgen van hoogwaardige dienstverlening.

OVER DE FUNCTIE
Als service coördinator ben je verantwoordelijk voor het operationele en contractuele beheer van de opdrachtgevers. Je houdt je vooral bezig met planning, organiseren en controleren van alle facilitaire zaken. Als aanspreekpunt regel je op een efficiënte manier een inspirerende omgeving waar iedere medewerker en gast zich thuis voelt. Je geeft leiding aan een enthousiast team van FM-professionals en ziet erop toe dat beide locaties er top uitzien. Je werkt nauw samen met suppliers, medewerkers en stakeholders binnen en buiten de organisatie en hebt oog voor de verschillende belangen van deze partijen. In de rol van service coördinator leg je verantwoording af aan het managementteam en aan HFC IFM.

DIT BEN JIJ
Je bent beheerder, strateeg, organisator, doener en leidinggevende in één. Dienstverlener ben jij in hart en nieren. Je beschikt over commercieel en financieel inzicht. Je hebt een helikopterview zonder de details uit het oog te verliezen. Je durft beslissingen te nemen en je verantwoordelijkheid te nemen. Communiceren doe jij gemakkelijk op ieder niveau.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
- Inspirerend leidinggeven aan FM-professionals
- Verantwoordelijk voor het operationele en contractuele beheer van beide locaties
- Organiseren en regelen van (interne) verhuizingen, nieuwe locaties en verzekeringen
- Beheren van de representatieve uitstraling van beide locaties
- Eerste aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken en leveranciers
- Uitvoeren van projecten zoals verhuizingen
- Professionaliseren van de huidige processen
- Diverse werkzaamheden op het gebied van Arbo, Veiligheid en Milieu zoals de RI&E
- Ad hoc problemen oplossen
- Verzorgen van managementrapportages

FUNCTIE EISEN
- Afgeronde Hbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van facility management of hotelschool
- Ongeveer 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Goede beheersing van MS Office, Word en Excel, kennis van FMIS-systemen een pre
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- In bezit van een rijbewijs

COMPETENTIES
- Dienstverlenend
- Besluitvaardig
- Ondernemend
- Energiek
- Resultaatgericht
- Communicatief vaardig
- Geduldig

ARBEIDSVOORWAARDEN
Een nieuwe functie die je zelf gaat vormgeven en waarin je dus het verschil kunt maken. Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, max. € 4000,- bruto per maand, goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen op fulltime basis en een auto van de zaak. Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen. Een gezellige, flexibele en informele werkomgeving waar volop ruimte is voor jouw ontwikkeling.

OVER HFC IFM SINDS 2021
Als groeiende organisatie waar steeds meer klantlocaties bij komen, zijn we gespecialiseerd in hospitality services in de kantoren,- en vastgoedmarkt. Het overbrengen en optimaliseren van een gastvrije belevingswereld op de locaties van onze opdrachtgevers dat is waar we voor staan. Met ons concept zorgen we voor integrale inkoop en aansturing van facilitaire diensten. We leveren hooggekwalificeerde hospitality professionals en ontzorgen o.a. in receptie,- host,- en handyman werkzaamheden. HFC IFM is een organisatie waar de mens centraal staat. Waar we anders zijn en anders doen. Waar het geen enkele moeite kost om een extra stap te zetten. En waar we gaan voor een hoge kwaliteit!

SOLLICITEER NU
Ben jij onze nieuwe Service Coördinator? Solliciteer dan nu, door je CV en motivatiebrief te sturen naar hr@hfcintegrated.com

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Vanessa Versteegh, Business Manager HFC IFM, via 06 24 74 06 21.