Afgelopen woensdag 11 januari stond in het teken van connecten, een gezellige avond met drinks & bites en heeft HFC met alle relaties geproost op een nieuw sprankelend 2023. Deze geslaagde avond werd gehost en georganiseerd in samenwerking met global partner citizenM.

Stijn von der Fuhr (Commercial Manager): “citizenM-Zuid in Amsterdam was woensdagavond de locatie waar wij alle gasten vanuit citizenM en HFC mochten verwelkomen. De inspirerende locatie, vormde na een welkomstdrankje het toneel voor sprekers, stand-up comedy, innovatie én verbinding tussen hotels en de werkplek. Hierin gaven we gezamenlijk een kijkje in de unieke samenwerking tussen citizenM en HFC.”

citizenM heeft het traditionele hotelmodel doorbroken om moderne reizigers te geven wat ze willen: betaalbare luxe. Het resultaat? Een hybride hotel dat niet alleen een plek is om te slapen, maar ook om te werken en ontspannen. Met meer dan tien jaar internationale hospitality-ervaring is het juist de expertise van HFC om de brug te slaan tussen hotels en de werkplek. Gasten een onvergetelijke ervaring bieden met een hotelmatige aanpak, dat is waar HFC voor staat. HFC verzorgt met een integrale FM dienstverlening voor de hoogste standaard voor iedere gast. Dit doen ze zowel voor internationale hotels als kantoren.

Ben je nieuwsgiering geworden wat HFC voor jouw organisatie kan betekenen in de kantooromgevingen of commercieel vastgoed? Neem dan contact op met Commercieel Manager Stijn von der Fuhr via stijn.vd.fuhr@hfcintegrated.com of via +316 83 87 73 75.  

Photo's: HFC archive and brand portal cM