HOSPITALITY HOST | LEIDSCHENDAM | 9.25 - 20.5 UREN P/W

Functieomschrijving
Wil jij jezelf verder ontwikkeleN? Meedenken in je salaris? En onderdeel zijn van de vernieuwing van winkelcentrums in Nederland? Ben je een echte teamplayer en werk je graag in een fijne werksfeer? En zorg jij ervoor dat onze gasten met een glimlach en vijfsterren ervaring naar huis gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou als medewerker tussen de 9,25 en 20,5 uren per week.

Wat ga je doe als Host / Hospitality medewerker?
Als Host/ Hospitality medewerker ben je verantwoordelijk voor twee locaties in het winkelcentrum. De receptiebalie en de Click & Services balie. De balies vormen twee van de fysieke punten waar de bezoekers een buitengewone winkelbeleving kunnen ervaren. Jij helpt de bezoekers op allerlei mogelijke terreinen door onder andere het beantwoorden van vragen, het verstrekken van informatie, het verstrekken van hulpmiddelen en het verlenen van diensten. Hiermee draag je bij aan het creëren van de buitengewone winkelbeleving die WMotN haar bezoekers wil bieden. De Click & Services balie heeft een grote backoffice met onder andere PostNL service, ruimte voor in bewaring geven van jassen en aankopen en voor het passen van via PostNL bezorgde kleding.

Wat kan jij van ons verwachten?
- Een Hospitality training plus directe begeleiding; Ontwikkel jezelf verder!!
- Goed salaris; Minimaal 11,20 per uur; Bepaal met ons mee!
- Diensten van minimaal 5 uur
- Flexibele werkdagen van maandag t/m zondag tussen 10u en 20u (in overleg af te stemmen, lekker flexibel!)
- 9,25 tot 20,5 uren per week
- Vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding

de hospitality host is het visitekaartje en helpt met een glimlach de gasten

de hospitality host is het visitekaartje en helpt met een glimlach de gasten

Over Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands wordt een unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds- en entertainment bestemming die het traditionele Nederlandse Retail landschap volledig herdefinieert. Mode, eten & dineren, vrije tijd en ervaringen die zullen inspireren. Ontdek van superieure winkelontwerpen, kwaliteit en service. Iconische flagshipstores, inspirerende merken, nieuwe ontwerpers, lokale winkels en pop-ups; het zal het beste van het beste zijn. Alles op één bestemming. Dit is een bestemmingservaring die deel uitmaakt van de lokale gemeenschap. Het is veel meer dan alleen een winkelcentrum. Dit wordt een ruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden, winkelen en gedenkwaardige ervaringen kunnen delen.

Wat verwachten wij van onze medewerker
- Jij beheerst de Nederlandse en de Engelse taal;
- Representatieve en proactieve houding;
- Passie voor hospitality, fashion en horeca;
- Flexibiliteit
- Minimaal 1 weekenddag beschikbaar
- Minimaal 1 jaar hospitality ervaring

Solliciteer
Zin om nieuwe ervaringen op te doen en zich te ontwikkelen voor onze opdrachtgever in Leidschendam? Heb jij hospitality in je DNA? En zorg jij ervoor dat onze gasten met een glimlach en vijfsterren ervaring naar huis gaan? Solliciteer dan nu via hr@hfcintegrated.com. Graag ontvangen wij jouw cv plus motivatiebrief. Wij streven ernaar om binnen vier werkdagen contact op te nemen met jou.

Lees hier meer over je Operationeel Managers en de wereld van de Hospitality Hosts.